Fashion

Britney draait door tijdens interview

Met de carrière van Britney Spears komt het waarschijnlijk niet meer goed. Vooral niet door het interview dat ze had met tijdschrift OK!. Wat blijkt? Ze draaide daar compleet door.

Toen de hoofdredactrice van OK! een interview met Brit kon regelen, had ze waarschijnlijk niet verwacht dat het een erg, uhm, spraakmakend interview zou worden. Al bij de eerste vraag, gedroeg de popdiva zich al erg vreemd. Ze brabbelde wat in babytaal en het leek alsof ze gek aan het worden was. Daar komt nog bij dat ze honderd keer naar het toilet ging, de deur van dat toilet steeds openliet (why?), met haar ogen rolden en plotseling eens lekker over haar dure Gucci jurkje overgaf. Iew! Volgens een ooggetuige was ze ook nog eens aan het hallucineren. Daar komt nog bij dat ze ook weigerde kleding te dragen die de stylist had uitgezocht. Mevrouw Spears vond het ‘niet sexy en strak genoeg’.

Wat zal de volgende misstap zijn? Britney Spears

Niet alleen Brit gedroeg zich schandalig, ook haar hond. Deze poepte nog eventjes op haar jurk. Of dat voor of na het braken was, is niet bekend. Tot slot liep La Spears de interviewruimte uit, maar ze had nog wel de dure kleren aan die de stylist had uitgezocht (ter waarde van ongeveer 10.000 euro). "Het was een schreeuw om hulp", aldus hoofdredactrice Sarah Ivens. "Het zou een verhaal over haar comeback worden waarin ze alles zou vertellen, maar helaas kreeg het interview een andere wending.”

Ondanks dat het een interview niks was, wil de hoofdredactrice wel de foto’s, die tijdens het hele gebeuren zijn gemaakt, publiceren. Dit heeft volgens Ivens niets met wraakgevoelens te maken, maar puur om de popdiva wakker te schudden. “Het was niet gemakkelijk om deze beslissing te nemen,” aldus Sarah. “Ik ben altijd een grote fan van haar geweest en ik hoop dat ze nog eens een comeback maakt. Het leven van een jonge ster is fysiek en emotioneel erg zwaar. Het is belangrijk dat je de juiste mensen om je heen hebt.”

Kevin heeft ondertussen ook al lucht gekregen van het akkefietje. Hij wil nu de volledige voogdij over zijn twee zoontje. Gelijk heeft hij! En ik maar denken dat Lindsay Lohan compleet is losgeslagen…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top