Fashion

Calum Best wil ook afkicken

Lindsay in een afkickkliniek, Calum ook in een afkickkliniek. De ex van Lohan ziet nu ook eindelijk in dat zijn leventje helemaal nergens over gaat. Meneer heeft zich aangemeld bij een ontwenningskliniek.

Calum: snel weer de oude?“Ik ben een stoute jongen", bekent het voormalige model."Ik ga uit, word dronken, snuif cocaïne en doe dan stomme, verdorven dingen met foute vrouwen. Als ik high ben, doe ik heftige, stomme dingen. Ik ben een warmbloedige vent en verslaafd aan seks."

Gelukkig ziet Calum het eindelijk ook zelf in. Het laatste wat hij wil worden is zijn vader, voetballegende George Best. Hij was verslaafd aan alcohol en overleed in 2005 op 59-jarige leeftijd aan de complicaties van een levertransplantatie.

"Verslaafd zijn is gewoon een deel van mij", aldus Best. "Ik geef mijn vader niet de schuld, maar hij was net als ik." Of hij nog iets te vertellen heeft over Lindsay? "Ze is een fantastische meid", zegt hij. "Ik steun haar in alles wat ze doet. Ik kan niet zeggen dat ze mijn vriendin is, maar we zullen wel zien. We houden contact met elkaar." Ok, maarre hoe zat dat dan met die romantische kiekjes op de Bahama’s (wat een player zeg!).

Hoe dan ook: sterkte Calum.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top