Beauty

10x leukste beauty guru's op Youtube

In Nederland hebben we onze eigen Youtube talenten, maar als we in Amerika, Engeland en de rest van de wereld kijken liggen hun aantal volgers op Youtube wel ietsjes hoger. Hebben hier de Nederlandse Youtubers het moeilijk om boven de miljoen te komen, is dat in Amerika de standaard. Sit back, relax and enjoy the show!

Je hebt Youtubers die bijvoorbeeld gericht zijn op videogames en je hebt Youtubers die je alles vertellen over beauty. Deze Beauty guru's laten je tutorials zien en geven je tips en tricks over hoe je nou het beste je foundation aan kunt brengen of welke kleur oogschaduw jou het beste staat. Naast een succesvol Youtube kanaal hebben een aantal van deze dames ook een eigen boek geschreven, een eigen make-up lijn of een eigen make-up kwasten set. Het maken van Youtube filmpjes is hun baan en wat ze door hun populariteit kunnen bereiken en verdienen is bewonderenswaardig.

1. Zoella (UK)

Zoella staat op nummer 1 in de beauty Youtube community in Engeland met meer dan 7.5 miljoen volgers! Ja je hoort het goed, 7.5 miljoen mensen die naar haar Youtube filmpjes kijken. Haar echte naam is Zoe Sugg en is 25 jaartjes jong. Zoe woont in Engeland samen met haar vriend Alfie Deyes, ook een enorme Youtube hit die je kunt kennen van zijn Youtube kanaal Pointlessblog. Zoella maakt Youtube filmpjes over fashion, beauty en lifestyle. Ook probeert ze met haar Youtube fimpjes mensen met een angsstoornis, inclusief haarzelf, te helpen door erover te praten en haar eigen ervaringen en tips te delen. Zoella zit nog steeds in een stijgende lijn qua volgers en kan een eigen beauty lijn en boek op haar naam zetten.

2. Michelle Phan (US)

Michelle Phan is net als Zoella de 7.5 miljoen volgers gepasseerd. Michelle is niet alleen op Youtube heel erg goed bezig, ze heeft bij L'Oreal ook haar eigen make-up lijn gekregen namelijk ''em'' by Michelle Phan. Ook heeft ze haar eigen boek, waarin ze vertelt en uitleg geeft over make-up en hoe je je fabulous kunt voelen in je eigen huid. Michelle is misschien wel een van de oudste uit de lijst, maar zeker niet de minste.

3. Bethany Mota (US)

Bethany Mota spant de kroon met haar meer dan 8 miljoen volgers op Youtube. Bethany begon haar Youtube carrière met de naam Macbarbie07 die ze later heeft veranderd in haar eigen naam, Bethany Mota. De meeste meiden in deze top 10 zijn al boven de 20 jaar. Bethany is een van de jongste en spreekt ook een jongere doelgroep aan. Haar make-up tutorials zijn dan ook niet te heftig en makkelijk na te doen. Over de hele wereld heeft Bethany 'Motavators', zo noemt ze haar volgers, zitten.

4. Ingrid Nilsen (US)

Nu gaan de aantal volgers dalen. Ingrid Nilsen, 26 jaar oud uit Amerika heeft met ruim 3 miljoen volgers nog steeds een aanzienlijk bereik. Naast het maken van beauty en fashion filmpjes, maakt ze ook filmpjes met tips en tricks. Bijvoorbeeld hoe je het beste je koffer in kunt pakken of hoe je problemen hebt met je zelfvertouwen hoe je daar het beste mee om kunt gaan, heel leerzaam dus. Je kunt Ingrid een beetje zien als een grote zus die voor je klaar staat wanneer je advies nodig hebt.

5. Andreaschoice (US)

Wij zijn van mening dat dit toch wel een van de knapste Youtuber uit dit rijtje is. Andreaschoice, Andrea Brooks, is half Zweeds half Ethiopisch Puerto Ricaans en bloedmooi. Haar video's hebben een eigen stijltje en humor. Andrea blijft zichzelf in haar video's en je ziet haar vaak in een bright lip. Wanneer ze een tutorial op neemt doet ze dat op haar manier. Verwacht dus geen uitgebreide tutorials, maar een lekkere down to earth video die je meeneemt in haar routine, waar je stiekem nog heel veel van leert.

6. Tanya Burr (UK)

Tanya Burr weet heel veel van make-up en haar tutorials zijn dan ook ge-we-dig! Tanya heeft make-up cursussen gevolgd en jarenlang bij de make-up counter van Laura Mercier gewerkt. Voor alle make-up tips en tricks ben je bij Tanya haar channel op de goede plek. Van simpele every day tot prachtige smokey uitgaan looks, bij Tanya Burr is voor elke gelegenheid een make-up tutorial te vinden. Haar verloofde is ook heel populair op Youtube en heet Jim Chapman.

7. Lauren Curtis (AUS)

Voor de verandering hebben we geen Britse of Amerikaanse Youtuber, maar hebben we een Australische beauty. Lauren Curtis is koningin in flawless make-up looks. Wanneer je haar voor het eerst ziet zonder make-up zul je misschien schrikken. Lauren doet namelijk aan fake tanning en doet alles behalve haar gezicht. Je zult dus een wit gezichtje zien met een bruin lijf. Daarbij gebruikt ze dan ook een donkere foundation. Voor sommige even wennen wannneer je haar nog niet kent. Buiten dat maakt ze hele mooie looks en houdt ze wel van een beetje variatie en kleur.

8. Pixiwoo (UK)

Pixiwoo zijn twee zussen, Sam en Nic, die samen een Youtube kanaal hebben en je daar alles vertellen over make-up en beauty. Tutorials, reviews van producten en eigen make-up kwasten lijn. Sam en Nic zijn helemaal up to date op het gebied van make-up. De make-up kwasten zijn erg populair, ook hier. Ze zijn ook in onze make-up tassen te vinden. De twee zussen zijn niet de enige familieleden die bekend zijn op Youtube. Hun broertje Jim Chapman, verloofde van Tanya Burr, is ook een hele bekende Youtuber. Al maakt hij natuurlijk geen filmpjes over make-up.

9. Beautycrush (UK)

Beautycrush, Samantha Maria, kennen we al een tijdje en is al een paar keer op onze site verschenen. Dit is natuurlijk niet zonder reden! We zijn gek op haar filmpjes over make-up, kleding en lifestyle. Dus naast beauty inspiratie kun je bij bij de Britse ook terecht voor styling advies en fashion inspiratie. Met haar vriend deelt ze een passie voor tattoos en hun twee adorable hondjes. De twee hondjes, Riley en Franklin zul je ook vaak in haar video's zien verschijnen, cute!

10. Niomi Smart (UK)

Niomi Smart is misschien niet zo heel bekend in Youtube land, maar is in een korte tijd naar meer dan 1 miljoen volgers gestegen. Niomi is de vriendin van Marcus Butler, ook een populaire Youtuber. Niomi is pas vorig jaar aan Youtube begonnen, maar doet het heel erg goed. Naast beauty video's maakt Niomi ook video's over een gezonde levensstijl. Ze legt uit welke voeding goed voor je is en laat je gezonde recepten zien.

 

Van welke beauty guru kun jij geen genoeg krijgen?

Deel dit artikel
Back to top