Fashion

Ilse de Lange voor liedjes naar Engeland

Ilse de Lange is speciaal naar Engeland afgereisd om daar twee nummers te schrijven. Ilse, die steeds naar de V.S. ging om daar liedjes te schrijven, vindt Engeland momenteel interessanter.

De twee nieuwe nummers krijgen een duidelijk Engels geluid en zijn geschreven voor het nieuwe album van de zangeres. “Te denken valt dan aan Amy Winehouse en James Morrison,” aldus de Lange. "Een van de liedjes is een vrij up-tempo, rockachtig nummer. Het andere is een popliedje, ook wel een beetje Beatles-achtig. Op geen enkele manier wil ik me daar ooit mee vergelijken, maar het gaat om bepaalde akkoorden die herkenbaar zijn."

Ilse goes England!

Platenmaatschappij Universal zag Ilse het liefst naar Londen afreizen. "Daar kwamen ze met twee schrijvers op de proppen, Steve Robson en Martin Brammer, die ook met James Morrison hebben samengewerkt aan die fantastische plaat,” aldus Ilse. We hebben twee dagen geschreven en daar zijn dus twee liedjes uit voortgekomen, een heel goede score. Ik ben er zo blij mee dat ik hoop dat ik snel terugkan." De twee liedjes gaan Stone en Nothing left to break heten. Leuk feitje: Ilse kan zich niet identificeren met de tekst van de twee nummers. Ik ben veel te gelukkig in de liefde om helemaal uit mezelf van die zielige liefdesverdrietliedjes te schrijven."

Laten we hopen dat deze twee nummers net zo mooi worden als haar vorige hits. Dan ga ik de plaats zeker kopen.

Ben jij fan van Ilse de Lange?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top