Fashion

Nieuwe collectie adidas Originals: Materials of the World

Peru, Rusland, Engeland, Noorwegen, Canada en Groenland. Wat deze landen met elkaar gemeen hebben!? Ze komen allemaal terug in de nieuwe collectie van adidas Originals: Materials of the World.

Materials of the World vormt een eerbetoon aan de verschillende materialen en kenmerkende stijlen die wereldwijd gebruikt worden. Schaar je jezelf onder de noemer ‘liefhebber van etnisch ogende kleding’? Dan zit je bij deze nieuwe adidas Originals collectie helemaal goed. Stoffen, materialen, prints en typerende kledingstukken uit Peru, Rusland, Engeland, Noorwegen, Canada en Groenland en hun bijbehorende culturen zijn als uitgangspunt genomen bij het ontwerpen van de lijn met moderne vrijetijdskleding. Een greep uit het aanbod!? Wat dacht je van een ‘Peru Poncho’, een klassieke Engelse knickerbocker plus cape, een Inuit (Eskimo) jack en Russische sneakerlaarzen?

adidas Originals Materials of the World: Engelandadidas Originals Materials of the World: Noorwegen

De Materials of the World-collectie is er voor zowel vrouwen als mannen en bevat kleding, schoenen en accessoires. Items uit de collectie hangen as we speak in een beperkt aantal winkels, onder andere bij de adidas Originals Store in de Amsterdamse Leidsestraat.

Originele move van de adidas designers, weer eens een andere insteek toch!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top