Fashion

Nieuwe collectie en opening van Marks & Spencer

Al eerder opende een van onze favoriete Britse merken, Marks & Spencer, een winkel in de Kalverstraat. Helaas wordt daar geen kleding van Marks & Spencer verkocht en bleef het voor ons bij online shoppen. Maar daar komt nu verandering in! Marks & Spencer opent namelijk op 20 februari 2014 een flagship store in Den Haag. Uiteraard mét kleding en ook nog eens een nieuwe collectie. Waar wij staan? Vooraan bij de kassa!

Met de afgelopen AW 13/14 (waarin wij al een pinky coat spotten, dus Fashionscene is al fan!) is Marks & Spencer samen met Neil Hendy, hoofd design womenswear, een nieuwe fashionable weg ingeslagen. De SS14 collectie biedt dan ook een scala aan mooie items. Denk aan global items, pastels, all white looks en crop tops in de goede prijs kwaliteit-verhouding die we van Marks & Spencer gewend zijn.

Naast de SS14 collectie is er ook de Best of British collectie voor mannen en vrouwen, waarin het Britse erfgoed centraal staat. Designers doken de 129 jaar oude archieven in van Marks & Spencer en hergebruikten de stoffen en desings die toen in de collecties waren. Denk aan Schots kasjmier, tweed en elegante Yorkshire stoffen.

Shop Marks & Spencer hier. Wij kunnen niet wachten tot de flagship store in Den Haag geopend wordt en gaan zeker een kijkje nemen. See you there!

De SS14 collectie:

De Best of British collectie:Gerelateerde artikelen:
Marks & Spencer lanceert nieuwe lingeriecollecties
Marks & Spencer komt terug in Nederland
OOTD: Pixie Lott in schattig rokje
OOTD: Gwen Stefani in tartan

Deel dit artikel
Back to top