Fashion

Lindsay weer dronken

De ene periode is Britney vaak in het nieuws, de andere periode juist Paris Hilton. En drie keer raden wie nu dagelijks het nieuws haalt. Juist, Miss Lindsay Lohan.

Een dag na dat vervelende ongelukje in de berm, werd Lohan alweer gespot in het nachtleven van Hollywood. Op zich niet zo erg: girls just wanna have fun. Maar wel als Lindsay weer stomdronken is. Leert ze dan nergens iets van (lees: ze is aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol en drugs).

Lohan ging stappen met een vriend en maakte het uitgaansleven helemaal los. Eenmaal thuis aangekomen, merkte ze dat ze (wederom) weer teveel had gedronken en stortte ter aarde, waarop die vriend haar omhoog moest helpen. How desperate!

Niet alleen het leven van de filmster gaat bergafwaarts, ook haar carrière schijnt een flinke dip te hebben. Zo heeft sponsor Svedka (wodkamerk) zich teruggetrokken om zijn drankje te schenken op de eenentwintigste verjaardag van de actrice. En het wachten is nu op veel meer andere mensen die gaan inzien dat er aan Lindsay niets meer bijzonders is.

Komt het ooit nog goed?

Kom op Linds, gooi die flessen wodka toch lekker in de vuilnisbak. Je bent toch liever niet een drankorgel in plaats van een échte filmster?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top