Fashion

Wendy en Chris snel weer bij elkaar?

De breuk tussen Wendy van Dijk en Chris Zegers is een feit, maar nu gaan er al geruchten dat de twee mogelijk weer bij elkaar komen.

In het radioprogramma van Giel Beelen vertelde Wendy: “"We laten elkaar nu even los en met rust en wie weet vinden we elkaar weer over een tijdje.” De presentatrice liet weten dat zij en Chris nog steeds goed contact hebben. “Tuurlijk is het pijnlijk, maar je moet het positief bekijken”. Giel deed er nog een schepje bovenop en vertelde dat hij en zijn vriendin Marisa momenteel ook in een relatiedip zitten.

Op dit moment is van Dijk druk bezig met televisieprogramma’s. Zo is ze volgende week samen met Irene Moors eenmalig te zien in het programma ‘Doe een Wens’, waar ze vier kinderen met een levensbedreigende ziekte in het zonnetje zetten. Als het aan Wendy ligt, blijft het niet bij deze eenmalige uitzending. "Ik zou wel een hele serie willen maken", zei ze in de radioshow. "Als dit aanslaat, zou er zomaar meer uit kunnen vloeien. Ik zeg geen nee als dit programma een vervolg krijgt."

Wendy en... ..Chris: snel weer bij elkaar?

Kortom: Wendy heeft helemaal geen tijd voor liefdesverdriet. Maar het zou wel erg leuk zijn als zij en Chris weer bij elkaar komen. Ze werden ook niets voor niets hét showbizzkoppel van Nederland genoemd.

Wat vind jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top