Fashion

Wendy en Chris uit elkaar

Hét showbizzkoppel van Nederland is niet meer bij elkaar. Gister werd bekend gemaakt dat er een einde is gekomen aan het liefdesleven van Chris Zegers en Wendy van Dijk.

Als zelfs Brad Pitt en Jennifer Aniston niet bij elkaar kunnen blijven, dan zit het er ook voor Hollandse hottest couple niet in. De twee zijn al een paar weken uit elkaar, maar gister maakte de manager van Wendy de break bekend.

De reden dat Chris en Wendy geen stelletje meer zijn, is dat ze beide een verschillende manier van leven hebben. Zegers presenteert RTL Travel en is daarvoor het grootste gedeelte van het jaar aan het reizen. Wendy daarentegen wil juist een gezinnetje stichten. Maar dat gaat dus lastig met een man die meer dan zeven maanden per jaar aan het reizen is. Volgens van Dijk werkte het gewoon niet meer.

Chris schreeuwt het van zich af... Wendy heeft maar pech in de liefde

Of de presentatrice nu weer in de armen valt van ex Xander de Buisonjé, weet niemand natuurlijk. Maar het zou toch wat zijn. In ieder geval zou zoontje Sem het super vinden als zijn pappa en mamma weer bij elkaar komen. Maar aan de andere kant: een vos verliest wel zijn haren...

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top