Fashion

Patmobile brengt 20.000 euro op

Kijk jij ook altijd naar het programma ‘De Grote Beurt’ op Veronica? Dan weet je vast wat de ‘Patmobile’ is. Juist, het is een door Patty Brard opgepimpte auto.

En deze werd afgelopen weekend geveild voor het goede doel. In eerste instantie bracht de auto vijfduizend euro op, maar mevrouw Brard vond dat te weinig om aan het Amsterdams Emma Kinderziekenhuis te geven. Daarom wilde zij samen met Robert ten Brink ‘wat centjes’ bijleggen. Maar gelukkig kwam daar opeens een hogere bieder, die de auto voor maar liefst 20.000 euro wilde hebben. Cosmetica- en nagelverzorgingsmerk Herôme mag zich de gelukkige eigenaar noemen van de ‘Patmobile’.

Voor.... Na...

De ‘Patmobile’ is voorzien van een tijgerprint, uitgerust met een spelcomputer, koelkast, popcornmachine en een cd-speler. En als extraatje prijkt er op de motorkap een foto van Patty herself. Naast Brard, dragen ook zangeres Marlayne, de zusjes Loïs Lane, Jodi Bernal en radiopresentator Giel Beelen hun steentje bij aan het programma.

Brard heeft de smaak te pakken en wil zich nog meer inzetten voor het ziekenhuis. "Het kan me niet schelen wat ik er nog voor moet doen, als er maar geld binnenkomt voor die kindjes." Een goed initiatief Patty!

Wow! Oog voor detail...

Benieuwd wat de andere auto’s hebben opgebracht? Kijk dan op 25 mei naar ‘De grote Beurt’ op Veronica.

Wat vind jij van de 'Patmobile'?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top