Beauty

Nooit meer prutsen met je eyeliner: er is nu een cateye-stempel!

Wij vrouwen kunnen er met z'n allen wel uren over door praten: eyeliner. ’s Ochtends even snel twee perfect symmetrische wings aanbrengen? Dat is vrijwel onmogelijk. Uiteindelijk heb je zoveel make-up rondom je oog dat je net een panda lijkt en je komt ook nog eens te laat op je werk. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd! 

The Vamp Stamp gaat je leven een stuk gemakkelijker maken. The Vamp Stamp is een stempeltje in de vorm van de perfecte eyeliner wing, dus het lastige werk blijft je bespaart. Je moet wel zelf het lijntje langs je wimperrand trekken, maar vervolgens kan je je wing gewoon stempelen, en voilà!

Waarom hebben wij hier nooit eerder aan gedacht? Celebrity make-upartiest Veronica Lorenz, is iedereen altijd een stapje voor. Ze is namelijk ook co-creator van dé Beautyblender. Toch gaat The Vamp Stamp veel verder dan gewoon een simpel trucje. Veronica werd gediagnostiseerd met een goedaardige tumor die een gedeeltelijk verlamming in haar linkerhand veroorzaakte. Dit maakte het heel lastig voor de visagist om bepaalde dingen te doen, zoals make-up aanbrengen, en hierdoor kwam ze op het idee van The Vamp Stamp.


Het is niet bekend wanneer The Vamp Stamp preciés verkrijgbaar is, maar we kunnen hem snel verwachten. Wel is het al mogelijk om de stempel vooruit te bestellen. Terwijl we wachten kunnen we er al allerlei sneek peaks van zien!

 

Speed up your routine 💃🏻 #thevampstamp #wingit

Een bericht gedeeld door The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) op

 

Our babe @addykruse Winging It! With #thevampstamp #eyelineronpoint

Een bericht gedeeld door The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) op

 

@_misspanama doing her thing!!!! #WingIt #thevampstamp

Een bericht gedeeld door The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top