Fashion

Pussycat Doll gezocht!

Heb je de ambitie om zangeres te worden, zie je er sexy uit en kun je ook nog eens goed dansen? Dan had je mee moeten doen met de audities om de zevende Pussycat Doll te worden!

Je leest het goed. De Pussycat Dolls zijn op zoek naar een nieuw bandlid. De zes dames zijn blijkbaar toe aan iets nieuws. In Amerika zijn de voorrondes al achter de rug. Tienduizenden meiden hebben zich aangemeld en daarvan zijn er achttien uitgepikt die meedingen om de next Pussycat te worden.

Wie mag zich aansluiten bij deze sexy vrouwen?

Veronica zendt vanaf april de zoektocht uit. In acht afleveringen moet duidelijk worden wie zich de gelukkige mag noemen. De winnares mag deel uit maken van één van de hotste meidenbands van dit moment. In de eerste aflevering vallen er al gelijk negen meisjes af. De negen overgebleven meiden worden getest op hun zang- en danskwaliteiten. Elke ronde valt er een meisje af (het lijkt wel Hollands Next Topmodel) en uiteindelijk blijft er eentje over, die zich een echte Pussycat Doll mag noemen. Zij mag meteen meezingen op het volgende album en tweede album ‘Double the Trouble’. Daarnaast gaat nummer zeven, vrij logisch, ook mee op wereldtournee. Kortom: een baan om van te dromen!

De Pussycat Dolls zijn in 2005 opgericht door choreograaf Robin Aston. Hij gaat samen met music director John Beasly en vocal producer Eric Dawkins op zoek naar nummer zeven. Leadzangeres Nicole Scherzinger treedt elke aflevering op als mentor. De andere Pussycats zullen ook af en toe hun gezicht laten zien.

Ik zit in ieder geval weer aan de buis gekluisterd. 'Search for the next Pussycat Doll' wordt vanaf 5 april uitgezonden op Veronica.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top