Fashion

Prins William loopt blauwtje

De vrijgezelle prins William is op vrouwenjacht. Maar helaas verloopt dat hem niet altijd even goed. Zo liep hij laatst nog een ontzettend blauwtje bij BBC-presentatrice Fearne Cotton.

Cotton, ook bekend van Top of the Pops, had vorige week een interview met de prins naar aanleiding van het herdenkingsconcert van Lady Di. Toen William hoorde dat hij door de televisie-stoot zou worden geïnterviewd, was hij helemaal in zijn nopjes. Het schijnt namelijk dat hij altijd al een zwak heeft gehad voor de presentatrice.

Tijdens het interview flirtte Will erop los. Maar helaas zonder resultaat. Fearne bleek niet onder de indruk (ja, dat krijg je als je al een erg leuk vriendje thuis hebt zitten!). Toch vond ze het tafereel erg grappig en vertelde ze het de pers. En eerlijk is eerlijk: het is toch geweldig om te zeggen dat je een prins een blauwtje hebt laten lopen.

Prins William: eeuwige vrijgezel? Tja Will: zo kom je natuurlijk nooit aan een vrouw...

Sinds de breuk met Kate Middleton, date William erop los. Het schijnt dat hij heeft gezworen zich de komende tijd tegoed te doen aan meerdere vrouwen. Zo werd hij al gespot met een onbekende blondine en met de dochter van een miljardair.

Zou William ooit nog de ware vinden of komt hij terug bij Kate?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top