Mama

Lauren Conrad weet het geslacht van haar baby

Voormalige The Hills actrice Lauren Conrad liet de wereld afgelopen maand via Instagram weten dat ze zwanger is en haar aller eerste kindje verwacht, samen met man William Tell. Sindsdien heeft ze niet stilgezeten, want wat staat er voor een diva als Lauren bovenaan de lijst als je zwanger bent? Precies, shoppen. 

 

Happy New Year! I have a feeling 2017 is going to be the best year yet...

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad) op

We weten allemaal dat Lauren Conrad geen seconde stilzit, en zelfs niet tijdens haar eerste zwangerschap. Terwijl ze druk bezig is met het uitbrengen van kleding, juwelen en accessoires onder naam van haar eigen lijn, LC Lauren Conrad, is ze ook druk aan het shoppen. Niet alleen voor de baby, maar ook voor zichzelf, want als er iemand is die denkt dat Lauren in een joggingbroek zal rondlopen nu ze zwanger is dan heb je het helemaal mis. Hoe groot haar buik ook zal worden, ze zal hoe dan ook fashionable blijven. 

Als het op kleding voor de kleine neerkomt en we de media mogen geloven, koopt ze handen vol kleertjes. En dit kan natuurlijk niets anders betekenen dan dat zij en manlief weten welk geslacht hun kindje zal hebben! Maar helaas, voor zover blijven de twee tight-lipped. Ondanks dat we niet weten of het een jongen of meisje wordt, weten we wel zeker dat het de meest fashionable newborn ooit zal zijn. Het kan ook niet anders met een moeder met haar eigen kledinglijn. 

De exacte datum van de geboorte is nog niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat de Instagram foto uit januari een foetus van zo’n 12 weken oud laat zien. Ondertussen wachten wij nieuwsgierig af en hopen we dat ze binnenkort het geslacht zal bekendmaken. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top