Fashion

Linda Evangelista wordt het nieuwe gezicht van L’Oreal

Doutzen Kroes doet het erg goed in de L’Oreal reclames. Vanaf nu krijgt ze versterking van collega-model Linda Evangelista. Zij neemt ook een aantal campagnes van het beautymerk voor haar rekening.

 

L’Oreal Paris strikt elk jaar weer een bekend gezicht voor haar campagnes en dit jaar is het de beurt aan supermodellen Doutzen en Evangelista. Kroes kunnen we al een maandje spotten op de billboards, maar nu is het ook de beurt aan hét supermodel van de jaren ’80 en ’90: Linda Evangelista. Linda wordt de ambassadrice van haarkleuringsproducten Préférence Recital en Féria, Color Riche Star Secrets lipstick, Glam Shine lipgloss, Color Appeal oogschaduw en Double Extension mascara. “Het is fantastisch dat ik nu deel uitmaak van het unieke L’Oreal Paris team. En dat ik ook nog eens deel uitmaak van een groep getalenteerde en prachtige vrouwen, is echt een eer,” aldus het model.

Het nieuwe gezicht van L'Oreal Paris

Linda werd op haar vijftiende ontdekt door modellenbureau Elite. Vanaf dat moment koos de jonge Evangelista voor een jongensachtige kapsel, hetgeen haar imago werd. En dit imago zorgde ervoor dat Linda de muze werd van vele modeontwerpers. Daarnaast werd ze ook nog eens een inspiratiebron voor alle bekende fotografen. Een echt topmodel dus. Good luck Linda!

Wie moet er volgens jou volgend jaar het gezicht van L’Oreal Paris worden?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top