Fashion

Disney ontwerpt bruidsjurken

Ook altijd gedroomd van een sprookjesbruiloft? Dan heeft Disney iets heel leuks voor je in petto. Want de filmmaatschappij komt nu met echte sprookjes bruidsjurken.

Vond je de jurken van Assepoester, Doornrooster en Belle erg mooi in de films? En wil jij net zo’n jurk hebben? Dat kan. Disney is nu met iets origineels gekomen: speciaal voor alle vrouwen die al sinds hun jeugd fantaseren over die ene sprookjesachtige bruidsjurk, komt nu een droom uit. Aanstaande bruidjes kunnen zich nu vergapen aan verschillende Disneybruidsjurken. Voor een dag ben je omgetoverd tot jouw favoriete sprookjesprinses.

En dat is nog niet alles, want met alleen maar een jurk kom je niet écht honderd procent in de sprookjessfeer. Daarom komt de maatschappij ook met complete Disney-huwelijken. Zo kun je een hele Assepoesterkoets huren. Hoe sjiek!

Disney

De filmmaatschappij verwacht dat het een succes wordt. Vooral omdat iedereen zo’n bruiloft kan veroorloven: er zijn namelijk meerdere prijsklassen. Voor elk wat wils dus.

Welk sprookjesfiguur zou jij op je bruiloft willen zijn?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top