Fashion

Update: Leonardo wordt pappa?!?

Helaas, helaas: Leonardo wordt geen pappa. Althans, niet nu in ieder geval. Zijn 21-jarige vriendin krijgt voorlopig geen bolle buik! Dat heeft de woordvoerde van Leo vandaag bekend gemaakt. Volgens hem waren de geruchten 'bull shit' en 'honderd procent gebaseerd op onzin'.

Bericht van 12 april:

Ik heb weer een sappig gerucht voor jullie. De 21-jarige vriendin van Leonardo DiCaprio, Bar Rafaeli, blijkt zwanger te zijn.

 

Ze zijn nog maar amper 15 maanden aan het daten, maar het ziet erna uit dat de twee een vrolijk gezinnetje gaan stichten. Geruchten gingen al eerder dat de 32-jarige Leo het model ten huwelijk had gevraagd en nu schijnt ze ook nog eens zwanger te zijn. De laatste tijd wordt het model steeds vaker met zwangerschapsjurkjes en mineraalwater gespot. Daarnaast wordt gesproken in de internationale roddelbladen dat de twee hun huwelijk al druk aan het plannen zijn. In het vijfsterrenhotel Dan Accadia Herzliya in Tel Aviv zou de huwelijksparty plaatsvinden. Maar een ander hotel, de Lavish King Hotel, zegt juist dat de twee tortelduifjes hun ceremonie daar gaan houden.

De vriendin van Leo: bar Rafaeli Leo en Bar: klaar voor een zwangerschap?

Volgens een vriend van het stel, is Leonardo helemaal klaar voor het vaderschap sinds beste vriend Tobey McGuire vader is geworden. “Hij vraagt Tobey steeds van alles over het vaderschap”, aldus de bron.

Mochten de roddels waar zijn, dan wens ik de twee veel geluk met de zwangerschap en het huwelijk!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top