Fashion

Reese en Jake: meer dan alleen vrienden?!?

Het ziet erna uit dat Reese weer helemaal gelukkig is. Na haar scheiding met Ryan Philippe was het wel even schrikken. Het droomkoppel was niet meer bij elkaar. Gelukkig heeft Reese nu een nieuwe liefde gevonden.

De oscarrwinnares schijnt namelijk de hots te hebben voor niemand minder dan de vijf jaar jongere Jake Gyllenhaal. De twee celebs zijn al meerdere malen samen knuffelend gespot. In een restaurant konden de twee geen genoeg van elkaar krijgen. Volgens een ooggetuige zag het tafereel er ‘erg speels uit’.

Vrienden van het stel zouden ook erkennen dat Reese en Jake een koppeltje zijn en meer met elkaar delen dan alleen het eten. Daar komt nog bij dat Jake gek is op kinderen, dus dat is alleen maar in het voordeel van Reese met d’r twee kids Ava (7) en Deacon (3). Jake is ook al oom (zijn zus Maggie kreeg vorig jaar een dochter) en peetvader van het dochtertje van Heath Ledger en Michelle Willams.

Reese en Jake een koppel?

Ik zie hier een happy family! Als de geruchten waar zijn, wens ik de twee veel liefdesgeluk toe. Dat heeft Reese ook wel verdiend, nadat Ryan vreemd was gegaan. The bastard

(Elisah)

Reese weer helemaal happy!

Deel dit artikel
Back to top