Fashion

7 dingen die Reese Witherspoon doet waardoor ze er niet uitziet als 41 jaar

We kunnen er niet omheen: Reese Witherspoon is 41, maar zou net zo goed 21 kunnen zijn. Hoe doet ze dat toch? En hoe kunnen wij er later ook voor zorgen dat we er twintig jaar jonger uit zien als we al moeder zijn van drie kinderen?

Toen Reese laatst jarig was en een foto postte op Instagram met haar 17-jarige dochter Ava, viel iedereens mond open. Ten eerste omdat moeder en dochter net een tweeling lijken (eigenlijk op alle foto’s) en ten tweede om het feit dat twee van Reese’s kinderen al tieners zijn, maar ze er zélf bijna nog als een tiener uitziet! Dus, wat is haar geheim? Ze heeft er een paar, en je kan ze hieronder lezen. 

Ze drinkt een speciaal, groen drankje
Tijdens het werken met voedingsdeskundige Kim Snyder werd Reese Witherspoon een enorme van van Kim’s Glowing Green Smootie. Dit sapje zit vol met spinazie, Romeinse sla, selderij, appel, peer, banaan, koriander en peterselie en dit komt eigenlijk neer op je dag starten met een grote salade, maar dan zonder de dressing. Bovendien zit het vol met vezels wat ervoor zorgt dat je spijsvertering soepel blijft lopen. 

 

Fueling up for the weekend with @_kimberlysnyder & @deepakchopra! 💚💪🏼💦 #FitnessFriday #LetsDoThis #RadicalBeauty

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op


Ze spendeert genoeg tijd buiten
De Big Little Lies ster staat erom bekend dat ze vaak de deur uitgaat om te joggen. Ze vertelde Women’s Health ook dat ze het heerlijk vindt om hour-long Body By Simone workouts te doen. Dit is een combinatie van dansen, krachttraining en stretchen en dit doet ze dan een paar keer per week. "Physical strength is important,” zei ze.

 

Making memories 💙🏔

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op


Ze zorgt dat ze genoeg groentjes binnenkrijgt
Hoe erg de actrice ook houdt van zoete thee, ze houdt haar dieet in balans door ervoor te zorgen dat ze genoeg groenten en eiwitten binnenkrijgt. Ze is bijvoorbeeld een grote fan van koolsla en roasted chicken


Ze doet regelmatig aan yogasessies
Als je een boetiek en een productiebedrijf runt, acteert in HBO series én ondertussen drie kinderen moet opvoeden, kan je leven behoorlijk hectisch worden. Reese houdt haar lichaam rustig en gefocust door zo nu en dan een yogasessie te hebben. 


Ze zorgt supergoed voor haar huid 
De blondine smeert zich áltijd in met zonnebrandcrème, ze zegt dan ook dat als ze op een onbewoond eiland zou stranden het nog bij zich zou hebben. Daarnaast zorgt ze ervoor dat haar huid gehydrateerd blijft en drinkt ze dus genoeg. Daarnaast zweert haar make-up artiest Molly R. Stern bij ReVive en Natura Bisse’s producten. "They're rich with nutrients. They don't clog pores. We get drier as we get older, so keeping the skin moist is important. Beautiful skin equals beautiful makeup."


Ze kan niet zonder een cafeïne boost 
Net als velen onder ons is Reese ook niet weg van een kop koffie in de ochtend. Het is éeen van haar ochtendroutines die ze vaak deelt op Instagram. 

 

Saturday morning coffee & snuggle time 💕 #MomLife #ThankYouCoffee #LoveThesePJs 💙☕️ @draperjames

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op


Ze bewaart haar favoriete gerechten voor speciale gelegenheden 
Als de beauty een feestje geeft, heeft ze een paar essentiële must-haves: gefrituurde kip, maïs salade en haar oma Dorothea’s pasteitjes staan ook altijd op het menu. 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top