Fashion

Kate Winslet eist schadevergoeding

Dat was even schrikken zeg. Er stond plots in een bericht van het Britse blad Grazia dat actrice Kate Winslet een dieetarts had bezocht. Maar Kate doet toch niet aan dieten?

Dat klopt! Kate doet zeker niet aan dieten. De actrice uit The Holiday was daarom ook zeer geschokt toen ze het artikel las, dat volgens haar complete onzin was. Ze bezocht geen dieetarts, maar een dokter die haar kon helpen met haar nekprobleem (ja, dat is toch heel wat anders dan afvallen).

Winslet neemt haar functie als rolmodel voor vrouwen erg serieus. Ze staat namelijk bekend om haar ‘vollere’ figuur. Iets wat je zelden ziet in Hollywood en dat maakt Kate tot een groot voorbeeld voor veel vrouwen. Het schoonheidsideaal volgens de actrice is niet mager, maar een gezond figuur. Kate: "Daarom zou ik nooit zoiets hypocriets doen als naar een dieetgoeroe gaan."

Winslet heeft al stappen ondernomen tegen het blad en heeft onlangs al een schadevergoeding gekregen. En Kate zo Kate niet zijn als ze het bedrag direct schenkt aan een goed doel. Het geld ging regelrecht naar een organisatie die zich inzet tegen mensen met een eetstoornis. You go Kate!

(Elisah)

Kate Winslet heeft een geweldig figuur

Deel dit artikel
Back to top