Fashion

Muse beste Britse band

De rockband Muse is gister tijdens de New Musical Express (MNE) Awards in Londen uitgeroepen tot beste Britse band. Petje af!

 

Er was een band die meer dan één award naar huis mocht nemen en dat was The Arctic Monkeys. Zij gingen naar huis met maar liefst drie awards: ‘Beste Album’ voor 'Whatever People Say I Am, ‘That's What I'm Not' en ‘Beste Muziek-Dvd’ voor 'Scummy man'. De Amerikaanse band My Chemical Romance won de prijs voor ‘Beste Internationale Band’. Zij waren niet de enige Amerikanen die in de prijzen vielen. The Killers wonnen de award voor ‘Beste Video’ voor ‘Bones’. The Klaxons en Kasabian namen de prijs voor ‘Beste Live-act’ in ontvangst.

De lezers van muziekbllad New Musical Express konden stemmen op hun favorieten. Vorig jaar werden er maar liefst tachtigduizend stemmen uitgebracht. Hoeveel er dit jaar gestemd is, is nog niet bekend. Lezers konden ook stemmen voor acts die het afgelopen jaar niet echt populair waren. Zo kreeg Robbie Williams een award voor ‘Slechtste Album’ voor Rudebox en zangeres Lily Allen voor ‘Slechtst Geklede Zangeres’. Auwts!

(Elisah)

De award voor Beste Britse Band is een erg belangrijke prijs

Deel dit artikel
Back to top