Fashion

The bald artist formerly known as Britney Spears

Britney Spears heeft haar hoofd kaalgeschoren! Niet!? Jawel, alsof ik het leuk vind! Britney heeft besloten een tatoeage te laten zetten (dom dom dom) op haar koppie! De zangeres lijkt volledig losgeslagen na haar break-up met man Kevin Federline. Van sliploos auto’s uitstappen, tot strippen en meer dan eens als een laddertjedronken lor rondlopen. Ook de geruchten van haar vermeende lesbische escapades nemen in omvang toe. Nu heeft de La diva soon to be Depressiva haar hoofdje kaal laten scheren om er een piece op te plempen. Ik weet het, ik weet het. Zien is geloven..Ohw en Brit, pas een beetje op met die spothlight, die dingen kunnen verrekte warm worden.

UPDATE I:

Die Britney, ze mag ze dan niet meer op een rij hebben, commercieel gezien is het nog de pittige tante die ze altijd is geweest. Het haar van Brit wordt namelijk geveild op een veilingsite. Krijg je er een blikje drinken en een aansteker bij, 'zomaar'! Gooi wel je spaarpot goed leeg, want het hoogste bod tot nu toe is 1,000,200.00 keiharde Amerikaanse dollars. Klik voor de site.

UPDATE II:

Jahaa, wij updaten vaker dan Britney de fout in kan gaan. De veilingsite had ‘wat veel’ bezoekers en *floep* weg advertentie. Maar goed dat er een handig iets is dat ‘mirror’ heet. In1, 2, 3 delen toch nog de advertentie. (klik for a bigger pic) Bieden kan helaas niet meer. (En nee, Elisah stelt haar coupe niet beschikbaar. Daar heeft ze tè lang voor gespaard.) En nu hebben ook de 'mirrors' het begeven..Maar er nog een update III. Niet, waar dan? Nou hierbeneden.

UPDATE III

En gelukkig hebben we de foto's nog. Check, check, check, check, check, sjek en vergeet deze vooral niet te checken.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

(MM)

Deel dit artikel
Back to top