Fashion

Schrik niet: Pete Doherty is aangeklaagd

Uhm, nou en? Die wordt toch wekelijks aangeklaagd. Niets nieuws dus. Maar we zijn natuurlijk wel benieuwd waarvoor hij nou weer eens is aangeklaagd. En het heeft niets met drugs te maken.

Nee, Pete is aangeklaagd wegens roekeloos rijden (kwam vast door de drugs…). En als dat nog niet erg genoeg is: meneer was ook niet in het bezit van een rijbewijs, autoverzekering of registratie. Zijn twee inzittenden waren ook geen lieverdjes: zij werden na de arrestatie beschuldigd van drugsbezit.

Het zit Doherty niet echt mee. Het laatste jaar is hij wel vaker in aanraking gekomen met de politie. In september ontliep hij nog een gevangenisstraf voor drugsbezit. Maar als hij zijn afkickprogramma wilde afmaken, werd hij vrijgesproken. En ja, wat doe je dan als je Pete heet? Gewoon lekker door blijven spuiten (en dat gewoon opnemen op video) totdat hij aan de afgrond staat. En het lijkt erop dat Doherty binnenkort van die afgrond valt. Wat een sneu ventje….

(Elisah)

Pete_Doherty

(Pete Doherty kan ook iets goeds doen. Hier staat hij - al dan niet high- op de foto met Leon Freeman tijdens de Anti-Fasism Campaign in Barking).

Deel dit artikel
Back to top