Fashion

Kerst met de sterren

Hoezo buiten de deur kerst vieren, als je het ook lekker thuis op de bank kunt doen?Want tijdens de feestdagen is er genoeg leuks op de televisie. Dus laat dat etentje maar zitten, want tijdens de kerstdagen ben jij niet van de buis weg te slaan! Wij hebben alvast de leukste films en programma’s voor je op een rijtje gezet.

Door: Elisah Jacobs

Schaatsende sterren

RTL 4 zendt op kerstavond de ‘Sterren dansen op het ijs kerstgala’ uit. De nieuwe deelnemers voor het volgende jaar worden in deze show voorgesteld en het publiek krijgt een leuke kerstshow voorgeschoteld door de oude schaatsers. Dus Hein, Jody, Maud en de rest doen hun kunsten nog eens gladjes over. Uitzending gemist? Geen nood! Op eerste Kerstdag wordt de herhaling uitgezonden.

Sterren Dansen Op Het IJs – 24 december - RTL4 - 20.30

Herhaling – 25 december - RTL 4 – 18.30

Aaliyah

Het heeft wel niks met kerst te maken, maar films met Aaliyah zijn altijd leuk om te zien. Veronica zendt daarom de films ‘Romeo Must Die’ en ‘Queen of the Damned’ uit, beiden met in de hoofdrol de overleden R&B zangeres. Rond middernacht zendt de zender een special uit over Aaliyah.

Romeo Must Die – 24 december - Veronica – 20.30

Queen of the Damned – 24 december - Veronica - 22.40

The Story of Aaliyah – 24 december - Veronica – 00.35

GrinchLachen geblazen

Foute kerstfilms doen het altijd goed. Op eerste kerstdag zendt SBS6 twee van deze films uit. In ‘How the Grinch stole Christmas’ speelt Jim Carrey the Grinch die het kerstfeest wil verzieken in het dorpje Whoville. Een paar uur later kun je kijken naar ‘The Santa Clause 2’, waarin Tim Allen erachter komt dat zijn oudste zoon op de ‘stoute kids’ lijst staat. En dat kan natuurlijk niet, want ja: hij is nu eenmaal de kerstman.

How the Grinch stole Christmas – 25 december - SBS6 – 16.35

The Santa Clause 2 – 25 december - SBS6 – 20.30

Kerst met Ozzie

De Osbournes zijn ook maar gewone mensen. En ook zij vieren, net zoals ons stervelingen, gewoon elk jaar kerst. Daarom op eerste kerstdag een kerstspecial met Ozzie and his whole happy family. Have yourself een merry 'fucking' X-mas!

The Osbournes – Christmas Special – 25 december - MTV – 19.00

Koppensnellers Kerstspecial

Het is altijd lachen geblazen met de Koppensnellers op Talpa. Op tweede kerstdag wordt er een jaaroverzicht uitgezonden met topcabaret, topgasten en topfragmenten. Verder komt er een alternatief jaaroverzicht, zes BN-ers bij de Kop van Jut, het panel en natuurlijk de traditionele muzikale jaarafsluiting. Dat wordt dus zeker lachen met kerst.

Koppensnellers Kerstspecial – 26 december - Talpa – 21.30

Kerstkoken met Herman

Topkok Herman den Blijker gaat voor het goede doel. In deze kerstspecial gaat hij de keuken van het Leger des Heils in om de daklozen eens een goede maaltijd voor te schotelen. Dat is tenminste weer eens wat anders dan uit een prullenbak eten...

Herman den Blijker: Herrie in de keuken! Kerstspecial – 26 december - RTL5 – 21.30

S&HStarsky&Hutch

De populaire serie uit de jaren 70 werd twee jaar terug verfilmd met in de hoofdrollen Ben Stiller en Owen Wilson. In deze film proberen David Starsky en Ken ‘Hutch’ Hutchinson samen met Huggy Bear (Snoop Dogg) een raadselachtige moord op te lossen.

Starsky&Hutch – 26 december - SBS6 – 20.30

A little bit of Christmas love

Met kerst kun je er niet omheen! Robert ten Brink slaat ons elk jaar weer met kerst om de oren met verliefde stelletjes. En stiekem pikken we altijd een traantje weg…

All You Need Is Love Kerstspecial – 26 december - RTL7 – 20.30

Deel dit artikel
Back to top