Fashion

Happy Holiday!

Tuurlijk; de bomen staan weer volledig opgetuigd in de Nederlandse huiskamers, overal klinkt Wham’s Last Christmas en zie maar eens een dag door te komen zonder dat er kerstkransjes onder je neus worden geschoven.

Maar het échte kerstgevoel krijg je pas bij het zien van een heerlijke christmasmovie. En ook dit jaar is ‘ie er weer: die echte holidayflick. Met de toepasselijke naam The Holiday.

Met een cast bestaande uit Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet en Jack Black, weet je gewoon dat The Holiday niet zomaar een film is.

Het verhaal draait om Amanda (Cameron Diaz) en Iris (Kate Winslet), die zó mannenmoe zijn, dat ze besluiten om een tijdje van huis en land te ruilen voor een korte kerstvakantie. Iris komt zo in Los Angeles terecht en Amanda verhuist tijdelijk naar Londen. Allebei vallen ze uiteindelijk onverwacht head over heels voor een man uit hun nieuwe omgeving.

De opnamen van de film schijnen net zo leuk geweest te zijn als het uiteindelijke resultaat op  het witte doek. Dit alles dankzij de streken van Cameron Diaz, als we Jude Law moeten geloven: “Als ik moe was, stak ze gewoon een barbiepop in haar neus of ze zette steunkousen op haar hoofd om me aan het lachen te maken”, aldus Jude.

Wie alvast zin heeft in een romantische komedie om in de kerststemming te komen, kan vanaf aanstaande donderdag terecht in de bioscoop voor The Holiday.

NvB

De trailer:

Deel dit artikel
Back to top