Fashion

J-lo's rammelende eierstokken

Ooit schreef ik een artikel waarin ik de Scientology kerk voorzichtig aanduidde als een sekte. Nou, dat heb ik geweten: het stuk was nog niet gepubliceerd, of ik ontving al een pretpakket met uitleg over de kerk, een dvd en de uitnodiging of ik soms zin had om een keer langs te komen bij de volgelingen. Wel, we weten allemaal wat er met Tom Cruise is gebeurd nadat hij er zijn informatiepakketje ophaalde, dus voor die 'eer' bedankte ik vriendelijk.

J-lo echter, ziet geen kwaad in het op zijn zachtst gezegd vreemde gedrag van de Mission Impossible-acteur. Sterker nog: op de bruiloft van Tom en Katie werden de ogen van Jenny from the block nog eens extra geopend toen concullega Leah Remini (uit The King of Queens) haar vertelde dat de theorieën van de Scientology kerk haar hadden geholpen bij haar zwangerschap.

Daar hadden Jenny en haar rammelende eierstokken wel oren naar en dus overweegt het multitalentje nu serieus of ze zich aan zal sluiten bij de Kerk, zodat zij en hubby Marc Anthony binnenkort misschien wel verblijd zullen worden met een kleine.

Één ding is zeker: als Jenny straks écht een Scientology-volgelinge wordt, levert dat vast weer lachwekkende taferelen op bij Oprah op de bank...

NvB


Deel dit artikel
Back to top