Fashion

Toekomstmuziek voor Tom en Katie?

Waren we net bekomen van de misselijkmakende beelden van het huwelijk tussen Katie Holmes en Tom Cruise, nu is er weer mierzoet nieuws dat je lunch kan doen opborrelen.

Tom, die zachtgezegd 'niet meer de oude is' nadat zijn lidmaatschap bij de Scientology-kerk inging (tijdens een bezoekje aan de grote gele bank van Oprah brak hij uit enthousiasme bijna de polsen én het meubilair van de talkshow-koningin), heeft het namelijk in zijn hoofd gehaald om een zangcarrière te gaan starten.

Het is de bedoeling dat Tom samen met zijn Katie een cover van het nummer 'You've lost that loving feeling' ten gehore zal gaan brengen. De acteur vertolkte dat lied eerder al in de film Top Gun en op zijn trouwdag vorige week, speciaal voor zijn kersverse bruid. Een aantal platenbazen kreeg Tom's zangtalent in de smiezen en bood  Mister Cruise aan om de opnamestudio te betreden.

Of de deal ook daadwerkelijk doorgaat, is nog niet bekend, maar laten we hopen dat TomKat haar duetten veilig binnenskamers blijft zingen.

Deel dit artikel
Back to top