Fashion

Stella McCartney: 'ik kots op mijn stiefmoeder'

Het kan je niet ontgaan zijn: zanger Paul McCartney en zijn tweede vrouw Heather Mills vechten hun scheiding uit in de Britse tabloids. Ze smijten dagelijks met modder naar elkaar. Inmiddels doet Pauls dochter Stella ook een duit in het zakje.

De krant News of the World weet te melden dat Stella haar stiefmoeder zo diep haatte dat ze haar zelfs met de dood heeft bedreigd. Tijdens een niet al te vriendelijk gesprek met haar vader riep Stella: "I'm going to kill that bitch! I can't believe what she's doing! I'm going to kill her!" Stella had vanaf dag één een hekel aan Heather, die ze omschrijft als een manipulatieve koe. Toen een huwelijk onvermijdelijk was, besloten Stella en Heather dat ze nooit met elkaar hoefden te praten. Stella gaat nog een stapje verder: ze noemt haar stiefmama het liefst 'a pile of vomit', en als ze 's ochtends misselijk is heet het bijbehorende overgeven heel verfijnd 'heathering'.

De krant meldt verder dat Paul uit pure wanhoop over de scheiding is gaan drinken. Met Stella gaat het ook niet goed: ze is zwanger maar dreigt te bezwijken aan een te hoge bloeddruk. Wat een ellende...

Deel dit artikel
Back to top