Fashion

Streetstyle: festival flavour

Meet Anne (23), student Geneeskunde in Utrecht en immer fashionable. Online shoppen houdt Anne niet van, maar ze weet heel goed waar ze wél (mits ze er tijd voor heeft) wilt shoppen. Met haar speciale shopadresjes, effortless stijlgevoel en heerlijk nuchtere kijk op mode is de spontane Anne ons streetstyle icoon van deze week!

Anne

Geen afgezaagde Amsterdamse Kalverstraat voor ons streetstyle icoon van deze week. Anne weet precies waar zij het best kan shoppen: “Het allerliefst shop ik in Brunswick street in Melbourne, maar helaas is dat niet zo vaak mogelijk! Je hebt daar fantastische boetiekjes, vintageshops en accessoirewinkels. Een goed voorbeeld is Design a Space. Verder ga ik graag naar Antwerpen. Kopenhagen vorig jaar was ook goed voor een dosis inspiratie. De mensen zijn daar allemaal unieker. Niet alleen qua kleding, maar ook haar en make-up!”

Anne

Anne heeft geen favoriete merken, want ze heeft ook niet één stijl: “De ene dag heb ik zin in hakken en de andere dag loop ik op leren veterboot, omdat het handig is met die regenbuien die maar niet op lijken te houden.” Over het algemeen vindt ze Scandinavische merken mooi, met name de stoffen en textuur ervan. Voor ‘even snel shoppen’ kiest ze vaak voor Zara of River Island “omdat de kans dat je daar voor een shirtje to-go slaagt hoog is.” Anne houdt niet van online shoppen en doet het daarom ook vrijwel nooit. “Alleen de stad in gaan werkt ontspannend, maar ik vind het ook erg gezellig om met mijn vriend of vriendinnen te gaan.”

anne

Op de vraag ‘Wat betekent mode voor je?’ antwoordt Anne dat er belangrijkere dingen zijn. Anne: “Wat je uitstraalt vind ik belangrijk en hoe je je kleedt is daar onderdeel van. Belangrijk is dat het bij je past en dat je je er goed bij voelt, dan komt dat stralen vanzelf wel. Als ik me goed voel bij een bloemenbroek, dan trek ik dat zonder erbij na te denken lekker aan! Laat die lente maar beginnen...”

anne

Ook zo'n fan van Anne's stijl? Wij shopten haar outfit voor je bij elkaar!

streetstyle

1. Just Acces Multi Clare Cross Earrings, € 16,29 van Asos

2. Patent Watch, € 33,94 van Asos

3. Vanis top, € 39,95 van Selected Femme

4. Myra shoes, € 54,95 van Nelly

5. Tari Pant, € 99,95 van Selected Femme

6. Leather Bar Clutch, € 47,51van Asos

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top