Fashion

Fashionscene's Scrapbook #10

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

fs scrapbook paraplu danique

Fashionscene's Danique is ready for the rain! Deze super schattige paraplu kocht ze bij de Hema.

fs scrapbook post pakketjes

Ook deze week gingen er weer genoeg pakketjes met cadeautjes & winacties richting het postkantoor, ready to be sent!

fs scrapbook ketting joyce

fs scrapbook broek joyce

Fashionscene's Joyce had van de week de perfecte palazzo broek aan: navy-blauw met witte pumps. We love! En dan hebben we het nog niet over haar prachtige ketting gehad (zie hierboven).

water

ASOS Watermelon T-shirt

asos cos

Links: Asos tie dye bikini top € 6,95 en bottom bikini pant € 6,59.

Rechts: COS Reversible bikini top € 17 en bottom € 17.

Lenny heeft zwaar de zomer in haar bol, doordat ze een beach escape holiday naar Griekenland heeft geboekt samen met haar lover. Hysterisch heeft ze vakantie goodies naar huis aan geklikt: zomerse T-shirts, shorts en lots of bikini's. Roll on summer!

scrapbook

Fashionscene's stagiaire Zoë moest in Den Haag zijn, en kon het niet laten de halve COS leeg te shoppen... Ze nam alleen wel wat minder kleurrijke dingen dan Lenny mee naar huis! Maar zwart is altijd goed toch?

Daphne

Als Daphne gaat salsadansen móet het haar - op een zo pretty as possible manier - vast. Dit keer ging ze aan de slag met een hoop vlechten, zie hierboven het eindresultaat. (Pfff lastig, jezelf van de achterkant fotograferen...)

fashionscene's scrapbook bloemen collage

Bloemen brengen altijd een zomers gevoel bij ons naar boven, of het nu in de vorm van een bloemetjesprint of het échte werk is. FS's Joyce haalde deze pretty flowers in huis!

fashionscene's scrapbook paaseitjes

Pasen = tijd voor paaseitjes!

fashionscene scrapbook docu

Wie weet is er zondagavond eindelijk tijd om deze modedocu's eens te gaan kijken...

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top