Fashion

Streetstyle: Meet the Grunge Look

Streetstyle icoon van deze week is onze eigen Fashionscene stagiaire Zoë. Jullie zagen de items die ze aanheeft al eerder voorbij komen, maar nu heeft ze ze gecombineerd! Moesten we gewoon even met jullie delen. Benieuwd wat ze verder te vertellen heeft over haar stijl?

Het liefste winkelt Zoë in Londen, maar Amsterdam staat op de tweede plek. "Heel fijn dus dat ik nu zo vaak in Amsterdam ben! Alleen wat minder fijn voor mijn portemonnee..."

meetthegrungelook

Zoë's favoriete winkels zijn Topshop, Zara, Cos en H&M, al zou ze het liefste in Acne, Isabel Marant, Alexander Wang en Balmain rondlopen. Maar dat is voor nu nog eventjes dromen (en flink doorsparen!). Haar stijl is het beste te omschrijven als casual chic meets grungy. Hoe leuk ze jurkjes en rokjes ook vindt, je ziet Zoë bijna altijd in een broek!

streetstyle:grunge

Lievelingsoutfit? "Skinny jeans met een losse top en goede schoenen eronder. Je kunt me sowieso uittekenen in zwart. Absoluut mijn lievelingskleur wat betreft kleding! Daarnaast draag ik graag grijs, donkerblauw en zilver met af en toe een felle kleur als accent."

Accessoires draagt ze ook niet veel. "Ik heb een aantal sieraden met veel betekenis, maar die draag ik niet altijd. Eigenlijk heb ik alleen mijn oorbellen standaard in. Het moet niet teveel gedoe zijn allemaal - heb ik geen geduld voor" - vertelt ze lachend. Waar je haar wél voor wakker kunt maken is nagellak. Dan kan het niet glitterend of roze genoeg zijn!

streetstyle:grungy

Geïnspireerd door de outfit van Zoë? Shop dan hieronder in haar stijl:

streetstyle:grunge

1. Kakta knit top, € 59,95 van Vila

2. Acne printed silk top, € 200,- van My Wardrobe

3. Hammered double cuffs, € 25,16 van Asos

4. Peppy pants black, € 99,95 van Supertrash via Welikefashion

5. Sneakers classic black, € 64,95 van Converse via Welikefashion

6. Mitra SS Black Dyrberg/kern armband, € 49,95 van Nelly

Wat vind jij van ons streetstyle icoon van deze week?

(Door: Danique)

Deel dit artikel
Back to top