Fashion

Artworks presents Alique

Combineer een statig prachtpand aan de Keizersgracht in Amsterdam met een toffe expositie van modefotografe Alique, larger than life kiekjes van haar hand, hippe creatieve luitjes uit de mode, reclame, muziek en ga zo maar even door, met a whole lot of vodka, biertjes, inspirerende gesprekken en een fantastische live set van The Calimocho Club en je hebt een expo opening die een vrij legendarisch niveau van awesomeheid heeft.

alique

alique

alique

alique

alique

alique

alique

Foto's: Julia Gunther

Op 13 oktober vond de opening plaats van de expo van de succesvolle modefotografe Alique. De dame in kwestie is een gevestigde naam in modeland, met Vogue ediorials en knappe koppen als Doutzen Kroes, Saskia de Brauw en Liv Tyler voor de camera is Alique een echte big shot in modeland. De locatie van de expo was de exporuimte van Glassworks en deze hing vol met admembenemend werk van de fotografe. Naast levensgrote modeportretten, zagen we covers van de Elle en Vogue en haar intense beelden van het lopende project 'Women, an introduction'. Hierin laat zij de prikkelende en erotisische kant van vrouwen zien.

doutzen

doutzen

woman

Een foto uit ‘ Women an introduction’

Na de expo heeft de kamer om ons heen wel even getold van alle pret, inspiratie en cocktails die wij tot ons hadden genomen, maar boy did we had fun!

Meer info over Artworks, het platform voor jong creatief talent, vind je op de website van Artworks. Nu al een vraag? Mail de lovely Elyne Meijs.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top