Fashion

Kerstontbijt bij Hunkemöller

Vanochtend nuttigden wij een heerlijk kerstontbijtje in de nieuw flagship store van Hunkemöller. Wij horen jullie denken Kerstmis, seriously? Ja echt waar. Al is er hopelijk nu eerst een hele lange Indian Summer in aantocht, toch komen de feestdagen alweer iets dichterbij. Wij kregen het in ieder geval warm van hebberigheid door de kerstcollectie van de ondergoedketen.

sfeer h

Kittige printjes en comfy loungepakken

In de pas verbouwde Hunkemöller store aan de Kalverstraat bekeken wij vanochtend de nieuwe kerst ondergoedjes. Van kittige printjes tot comfy lounge pakken kan je terecht bij Hunkemöller. Gelukkig waren er ook verleidelijke rode setjes die toch wel bij de kerstperiode horen en mooie shapewear items om te zorgen dat die extra feestkilo's niet te veel zichtbaar zijn in je partydress.

collage

Champies, ondergoedjes, cupcakes en een nieuwe beautycollectie bij Hunkemöller.

Beautylijn

Met een kopje thee keken we de inspirerende kerstcollectie en kregen -ook door de kerstmuziekjes op de achtergrond- spontaan zin in het zalig kerstfeest. Naast de kerstcollectie zagen wij ook de nieuwe beautyproducten van Hunkemöller zoals een shower gel, bodylotion, eau de toilette, nagellak, geurstokjes en make-upsetjes om feestelijke smokey eyes te creëren.

Van de Hunkemöller Kerstman mochten wij ons favoriete kerstsetje uitkiezen. De favorites van de Fashionscene redactie, zie je hieronder!

hblauw shapewearstip

Links: Bustier: € 22,99 Bottom: € 14,99

Rechts: Shapewear body € 59,99

bodykant BLAUW KANT

Links: Shapewear body € 59,99

Rechts: Bra € 27,99 Bottom € 14,99

De kerstcollectie en beautylijn is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar. De ondergeodjes zijn ook online verkrijgbaar in de Hunkemöller webshop.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top