Fashion

Tosca Blu: verleidelijke accessoires

Dinsdagavond werden wij door het Italiaanse accessoire label Tosca Blu uitgenodigd om de tassen, schoenen en andere accessoires uit de fall/winter 2011 collectie te bekijken. In het bijzijn van de eigenaresse van het label kregen wij een preview van de heerlijke collectie en genoten van het minstens even smakelijke diner.

merkelbach

Restaurant Merkelbach

tosca blu

De eigenaresse met lovely Tosca Blu tas

tosca blu

tosca blu

Naast sieraden en tassen zijn schoenen een girls best friend. Tosca Blu heeft al deze drie vrouwenverleiders in de collectie. Denk lakleren tassen met slotjes en chainhandles om verliefd op te worden, bangles in allerlei kleuren en supervrouwelijke booties met bloemige borduursels. De prijzen liggen tegen het hoge segment, een shawl is rond de € 85 , schoenen zijn rond de € 150 en een tasje als bovenstaande is van jou voor € 128.

pilates

kirby booties

In restaurant Merkelbach in het park Frankendael in Amsterdam Oost was al dit fijns te vinden. De romantische omgeving op een zomerse dinsdaggavond paste perfect bij de uitstraling van het Italiaanse modehuis. In het voormalige koetshuis kregen wij een smakelijk biologisch menu voorgeschoteld waarvan nu nog steeds het water in onze mond loopt.

menu

De accessoires van Tosca Blu stralen echte Italiaanse klasse en elegantie uit. Mooi leer, oog voor details, klassiek maar ook zeker on-trend met bepaalde items.

Wij gaan dit vrouwelijke label zeker in de gaten houden tijdens onze zoektocht naar accessoires voor de wintergarderobe. Tosca Blu is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij 13 Paleisstraat en Bronwasser in Amsterdam, Lou Lou Shoes in Eindhoven en Corline in Haarlem.

tosca blu

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top