Fashion

Clarks fall collectie met Moke concert

Wie aan Clarks denkt, denkt meestal aan schoenen die onze opa's en oma's vroeger droegen. Waarom? Ze zitten ontzettend comfortabel. Maar anno 2011 zijn Clarks ook de jongere generatie wordt niet meer raar aangekeken nu de schoenen weer helemaal trendy zijn.

De Clarks Originals ken je misschien wel van The Beatles, The Artic Monkeys, Alain Clark en Moke. Het schoenenmerk is al jaren razend populair in de muziekwereld en zijn nu ook in modeland weer helemaal back in fashion. Grote winkelketens weten dan ook precies hoe ze dit schoeisel moeten namaken en er vervolgens een klein prijsje aan hangen. Maar dan heb je niet de echte...

clarks

Zo zien we het graag, een presentatie van de nieuwe collectie die groots wordt aangepakt. De genodigde fashionpeople werden in spanning gehouden. Eerst een boottocht over de Amsterdamse grachten met een privé concert van Moke. De muziekband is een groot fan van de Clarks shoes en bood zelf aan om een liedje te komen zingen. Dat laat Clarks zich natuurlijk geen twee keer zeggen.

moke

Na de boottocht was dan eigenlijk de onthulling van de nieuwe collectie die stond uitgestald in een ruimte onder een brug. Met een muziekje op dr achtergrond konden de fashionista's en fashionisto's de fall/winter 2011 collectie gaan bekijken. En met één blik op de collectie werd het meteen duidelijk; Clarks is van alle markten thuis. Fan-tas-tische sandalen, laaggehakte pumps, comfortabele enkellaarsjes en basic laarzen zien we in de vrouwenlijn voorbij komen.

sandaal wedgesclarks

laarzen enkelboots

Maar Clarks heeft onze mannen natuurlijk ook niet vergeten. Wij zijn vooral fan van de brogues.

brogues

En natuurlijk mogen we de nieuwe collectie Clarks Originals niet vergeten. Eén model die steeds wordt gemaakt van nieuwe stoffen met nieuwe prints en kleuren. In de nieuwe collectie zien we veel leer en suede. Leer in verschillende kleuren, suede met eigen prints die worden gecombineerd met wol en gekleurde stiksels.

originals

Zoals gezegd is Clarks van alle markten thuis. Toch kunnen we Clarks altijd herkennen aan de rubberen zool waardoor de schoenen extra comfortabel zitten. En wij kunnen het weten. Fashionscene heeft namelijk een paar zwarte Clarks wedges meegekregen om te testen.

clarks

Ik werd blijgemaakt met een paar zwarte Clarks wedges.

De Clarks schoenen zijn te koop in de online shop en in de Clarks winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Middelburg. Kijk voor meer verkooppunten op de Clarks website.

Wat ga jij uit de nieuwe Clarks collectie shoppen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top