Fashion

Nikki Plessen opent Zerba Italia

Nikki Plessen opende gisteren de deuren van Zerba Italia in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Je vindt er een waanzinnige schoenen- én tassencollectie. Daarmee is de winkel van het accessoirelabel met aan het roer de nog maar 25-jarige Norma de Robles een van de vele modewalhalla's in de P.C Hooftstraat.

nikki 

Alle schoenen van Zerba Italia ontwerpt Norma helemaal zelf. Amsterdam is alweer de vierde stad waar de schoenenverslaafde modeontwerpster haar eigen winkel mag openen. Maar voor Norma is de P.C. Hooftstraat niet genoeg. Haar nieuwe doel is namelijk een winkel openen in modestad Milaan. “Tot nu toe is alles wat ik wil bereiken uitgekomen, dus ik denk dat als ik maar hard genoeg werk er ook ooit een winkel in Milaan zal komen”.

nikkie

Nikkie Plessen op haar prachtige Zerba Italia pumps. "Ze zitten heerlijk!".

In haar nieuwe collectie zien we dat Norma een echte high-heel lover is. Hoe hoger hoe beter. Pumps, sandals en laarzen allemaal met een hoge hak. Maar tussen al dat hooggehakte schoeisel spotten we ook een paar platte sandalen die minstens net zo prachtig zijn als de hoge pumps.

sandals

Norma: 'Van iedere schoen worden maar vijf paar gemaakt. Hiermee heb je met mijn schoenen dus echt een uniek paar. Ik werk ook alleen maar met exclusieve stoffen zoals struisvogelleer, pythonleer, palingleer, haaienleer en swarovski stenen. Aan iedere schoen besteed ik veel aandacht en ik laat hem pas maken als ik er echt tevreden over ben.'

Norma

De trotse Norma voor haar eigen nieuwe winkel.   

Zerba Italia zit niet voor niks in de P.C. Hooftstraat. Dat betekent dan ook dat aan iedere schoen toch wel een prijskaartje hangt. De basis collectie is vanaf €200,- en de exclusieve collectie vanaf €400,-. Alles voor een mooie en kwalitatieve schoen natuurlijk!

Zerba Italia

Ga jij een kijkje nemen bij Zerba Italia op de P.C. Hooftstraat?

Lees hier meer reports!

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top