Fashion

Tommy Hilfiger muziekspektakel in Paradiso

Donderdagavond was in Paradiso in Amsterdam het Hilfiger Denim Live event. Een muziekspektakel ter ere van de zomercollectie van Hilfiger Denim, de denimlijn van Tommy Hilfiger. Niet alleen denim shorts met geruite bloesjes zagen wij in de poptempel, maar ook cocktailjurken met ruches kwamen voorbij. Geen groepen, maar sterke individuen met een gezamenlijke liefde voor fashion en muziek.

Hilfiger Denim

Het was alweer de derde editie van Hilfiger Denim Live in Paradiso. Een event dat elk jaar zichtbaar groter wordt en zich ontwikkelt. Geen standaard catwalk met modellen die de nieuwe collectie tonen, maar bekende Nederlanders die speciaal voor deze avond de nieuwe zomerlijn dragen en gewoon rondlopen. Bridget Maasland, Mark van Eeuwen, Valerio Zeno aka Phalerieau, Egbert Jan Weber, Arie Boomsma, Hanna Verboom en The Opposites waren allemaal gehuld in Hilfiger Denim.

hanna Arie BoomsmA

Hanna Verboom en Arie Boomsma

Valerio Zeno The Opposites

Valerio Zeno en The Opposites

In de grote zaal van Paradiso stond op het podium een stellage van speakers en mini tv’tjes; deze lieten beelden van de nieuwe campagne knipperend zien. Op de muren stonden de foto’s van de nieuwe campagne levensgroot geprojecteerd. Midden in de zaal hing een ‘kroonluchter’ van oplichtende drums en Hilfiger gitaren.

Sky Ferreira Hilfiger

Sky Ferriera

Ilja Visser

Ilja Visser


Egbert Jan

Egbert-Jan Weber

De line-up: Tommy Sunshine, Sky Ferreira, Lissy Trullie, Holy Ghost! En ook nationaal talent zoals De Jeugd van Tegenwoordig en Tom Trago. Een avond die in het teken stond van de nieuwe Hilfiger Denim zomer 2011 campagne: Kids of America. De basement was omgetoverd tot persruimte en hier troffen wij artiesten en BN'ers aan voor wat gezellige interviews. Deze interviews en nog veel meer zien jullie binnenkort bij FashionScene TV op Net5.

(Tekst: Nathalie Edelsztejn - Foto's: Jeroen Snijders)

Deel dit artikel
Back to top