Fashion

Stijlvol Rock 'n Roll met Hilfiger Denim Live

If it wasn’t for rock ‘n roll, I would never have been a designer”, aldus Tommy Hilfiger. Dat hebben we geweten. Wat een nacht in Paradiso! Het was een dierentuin van BN’ers, geweldige muziek en iedereen zag er op en top fashionable uit. Check snel de foto’s!

Hilfiger Denim LiveHilfiger Denim Live

Het was de tweede keer dat het Hilfiger Denim Live evenement plaats vond in Europa. De hoofdgasten waren Matt & Kim, die ook centraal staan in de lente/zomer 2010-advertentiecampagne van Hilfiger Denim.

Hilfiger Denim LiveHilfiger Denim Live

Stylish vriendin Valerie en TMF's Saar

Tommy Hilfiger: “Ik ben enorm blij dat ik Hilfiger Denim Live weer naar Amsterdam kan brengen en dit keer met Matt & Kim als hoofdact.

De te gekke en opzwepende optredens van Matt & Kim zijn een onvergetelijke ervaring en ik weet zeker dat fans in Paradiso uit zijn dak zal gaan. Ondersteund door liveacts van verschillende andere Amerikaanse en plaatselijke artiesten, worden tijdens dit evenement muziek, mode,entertainment en rock 'n roll op unieke wijze samengesmolten voor een wel heel bijzondere avond.”

Hilfiger Denim LiveHilfiger Denim Live

Willie Wartaal, Tygo Gernandt en goedgekleed feestbeest

Het duo werd bijgestaan door Amerikaanse en Nederlandse artiesten, waaronder Major Lazer, The Drums (aanrader!), Kraak & Smaak en Le Le.

Hilfiger Denim LiveHilfiger Denim Live

Deze meiden hebben de streepjestrend in de Hilfingers

Ik ben nog steeds aan het nagenieten hier op de redactie, ondanks de opgekomen spierpijn en lichtelijke brakheid. Volgende keer ben ik er sowieso weer bij!

Hilfiger Denim LiveHilfiger Denim Live

Suzanne de Jong en Valerio

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top