Fashion

Report: Lanceringsevent My Exclusive Persol

Gisteren was Fashionscene aanwezig op het lanceringsevent van My exclusive Persol. Ter ere van het 50-jarig bestaan van de filmklassieker La Dolce Vita, werd in Oogappel optiek feest gevierd in (Italiaanse) stijl.

De avond begon om 17:00 voor de deur van Oogappel in de van Baerlestraat. Daar werden wij op de rode loper ontvangen door twee dames die ons verwelkomden met een goodiebag van Persol. Binnen genoten we van een bruschetta met bospaddenstoelen tapenade en Parmezaanse kaas. En we ontdekten dat er in ons tasje een zonnebril zat uit de nieuwe Persol Vintage Collection.

De officiële aftrap van de avond werd gegeven door Lieke van Lexmond. Zij haalde Irene van der Laar en Bastiaan van Schaik op het podium om als eerste hun bril te laten: ‘Persoliseren’. Na Bastiaan en Irene kon de rest van de genodigden waaronder Beertje van Beers, Gijs Staverman en Ruud van der Peijl, hun bril laten graveren. De rij was huge en we hebben een uur in de rij gestaan voordat we aan de beurt waren, maar het resultaat mag er wezen: ik shine deze zomer met een Eve-Persol.

Lieke en Jetteke van Lexmond bij Persol Fashionscene's Evelien en Vita bij Persol

Volgende week worden tien My Exclusive Persol locaties bekend gemaakt waar je iets kan laten graveren in je Persol.

(Evelien Tomaszewski)

Deel dit artikel
Back to top