Fashion

AIFW report: Michael Barnaart van Bergen

Michael Barnaart van Bergen showde deze editie van de Fashion Week niet alleen kleding, maar ook zonnebrillen van C’est Brillant. De collectie was helaas niet erg bijzonder, maar de show werd wel bijgewoond door érg veel BN’ers!

Beau Monde was de sponsor van de Michael Barnaart van Bergen modeshow, wat betekende dat een deel van de Beau Monde gezichten (Leco, Estelle Gullit en Danielle Overgaag) aanwezig was. Ook spotten we Gigi Ravelli, Thijs Willekes, Jetteke van Lexmond, Maik de Boer, Geert Hoes, Hilmar Mulder, Victoria Koblenko en Inge de Bruijn, op de frontrow. In plaats van enkel goodiebags op de eerste twee rijen, kregen alle andere rijen dit keer een goodiebag. De eerste twee rijen kregen een roos (?) en een Beau Monde.

De show, die geïnspireerd was door Hollywood, werd geopend met enkele simpele zomerjurkjes met allerlei vlakken in diverse lichte tinten. Daarna volgden jurken met stippen, strepen, ruitjes en gebreide varianten met strikken. Enkele jurkjes hadden zwarte vlakken aan de voorkant waardoor het leek alsof de modellen een giletje over hun jurk droegen. Op het eind van de modeshow verschenen nog een aantal a-symmetrische en satijnen jurken. Kim Feenstra sloot de show af in een zeeblauwe jurk met een knalroze strik.

Een grappig gegeven was dat drie dames uit het publiek (waaronder Juliette Vossen) de gebreide jurkjes met strik al in drie verschillende kleuren droegen. De jurkjes waren echter niet bijzonder; ze leken erg op kopieën van jurkjes van Sonia Rykiel of H&M. De modellen liepen op verschillende soorten stoere laarzen met riempjes. Enkele meiden droegen ook de Anna Bag, een nieuwe tas van Michael Barnaart van Bergen, verkrijgbaar in zwart en wit.

De zonnebrillen van C’est Brillant waren allemaal erg opvallend en groot, maar een bepaalde trend kon ik niet echt herkennen. Hoewel ik de laatste twee outfits best aardig vond, was de rest van de collectie echt niet speciaal. Zowel de pasvormen als de kleuren en prints van de jurken waren erg simpel. Een beetje jammer, want ik had best wel wat van de show verwacht. Volgende keer beter? (Tess)

Bekijk alle foto's van de show hier!

Beeld: © PiXinDigital

Deel dit artikel
Back to top