Fashion

AIFW report: EnD

Eva van Overbeeke (26) en Delia Drel, alias Eva & Delia, alias EnD, hebben weer een spetterende show neergezet op de AIFW. Hun liefde voor kleur, printjes en vlakverdeling was al in de vorige collecties te zien, en zo ook nu weer.

Inspiratie voor deze show waren de werken van Bob Ross, oftewel lieflijke landschappen, vogeltjes, boompjes, et cetera. De titel van de collectie is dan ook ‘Happy Little Tree’. Lekker retro jaren 70, kun je wel zeggen.

Modellen chillen voor de show...

Dat vertaalt zich in een collectie met veel vlakverdeling in verschillende tinten, ook wel colourblocking genoemd, en veel gesmokte en gerimpelde stof. En als we aan de natuur denken, komen we natuurlijk al gauw op natuurlijke kleuren. Die hebben Eva en Delia dan ook gretig gebruikt: groen, oranje, bruin, oker, beige, maar ook petrol- en zeeblauw, chocoladebruin en wit.

Deze kleuren zagen we vooral terug in soepel vallende jurken, maar ook in broekpakken, die op een soort joggingpakken leken. Erg comfy! Ook mooi was het capejasje, het jurkje met de uitgesneden rug, de panty’s met natuurlijke motiefjes en het shirt met de vogelprint. Deze mogen wat mij betreft direct on sale gaan!

En tot slot: de schoenen. Mijn vriendinnetje Sabrina die me vergezelde was er helemaal weg van. Ze hadden een enorme houten plateauzool en waren matchend in de natuurlijke tinten én met vlakverdeling. Wauw! (Monique)

Foto's door Ketshi

Deel dit artikel
Back to top