Fashion

Fashionscene's Choice: fashion salsera

In Fashionscene's Choice komen één voor één de editors van Fashionscene langs en leren jullie de redactie een stukje beter kennen. Deze week is het weer de beurt aan FS's Daphne. Zij heeft een passie voor salsa dansen en dat heeft grote impact op haar shopgedrag en kledingkast. Ay carrrramba!

Met mijn behoorlijke lengte, gezonde bouw en lichtblonde, steile lokken is er niets latina like aan mij. Daar komt nog bij dat ik geen woord Spaans spreek. En toch maak je mij nergens gelukkiger mee dan met latin muziek en salsadansen. Zet mij in een salsabar en ik ben volmaakt gelukkig. Ik zeg altijd maar dat ik donker ben van binnen; een 'omgekeerde bounty', zoals ik en mijn vriendinnen dat noemen.

salsa

Het begon in Curacao waar ik ruim vijf jaar met mijn ouders woonde. Ik werd verliefd op de latin muziek, maar dansen deed ik niet echt. Totdat ik terug in Nederland kwam en uit heimwee salsabars en -feesten ging bezoeken en de verslaving begon. Nu dans ik al vier jaar lang gemiddeld twee keer per week.

salsa

Maar muziek en dansen zijn niet de enige redenen waarom mijn hart een vreugdesprongetje maakt. Ik mag twee keer per week een superhot outfit bedenken om op de dansvloer in te shinen en ik breng gráág a little fasion to the salsa scene. Een mooie skinny met flashing top, een sexy LBD of lovely ladylike skirt. Het gevaar is wél dat ik met shoppen standaard een salsa bril, 'Oh dat is leuk/handig/mooi/sexy/enz voor dansen!', op heb die ik niet gewoonweg niet af krijg! En trends? Een gekleurde jeans, peplum top of afgeknipte jeans shorts, ik neem ze allemaal mee de salsawereld in. The best part: alles met hakken!

Een shopping in de stijl van salsa!

shopping salsa

1. Vero Moda cocktailjurkje, € 29,95 van Zalando.

2. Pink Loop top, €34,95 van Zalando.

3. Saint Tropez jeans, € 54,95 van Zalando.

4. Modström rokje, € 64,95 van Zalando.

5. French Connection jumpsuit, € 159,95 van Zalando.

6. Suède stiletto's, € 101,81 van Asos.

Nou... als ik dan toch een salsa garderobe heb, kan ik maar beter blijven dansen, toch? ;-)

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top