Fashion

Webshoptip: My Wardrobe

Ook bij Fashionscene zijn we soms liever lui dan moe en vinden we het heerlijk om het internet af te struinen naar de perfecte mode-items. Eén webshop, die wat ons betreft absoluut de moeite waard is, is My Wardrobe. Deze shop is all about fashion en heeft lekker veel om uit te kiezen.

My Wardrobe is een Britse modewebsite die in 2006 werd opgericht. Je vindt er kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. De merken die My Wardrobe verkoopt, zijn vooral designers uit Engeland en Europa, maar je treft er ook wel kleding van Amerikaanse en Australiaanse designers aan.

mw

De webshop heeft eigenlijk best veel weg van de bekende shop Netaporter al zijn de prijzen bij My Wardrobe ietwat lager. De merken waar wij blij van worden, zijn: House of Harlow en Winter Kate (van Nicole Richie), Acne, Juicy Couture en Joseph.

mw2

Wil je een nieuwe kerstoutfit? Dan heeft My Wardrobe een aparte kerstpagina op de site, waar je de leukste outfits & cadeaus kunt shoppen. Ook is er een pagina met leuke modefilmpjes.

mw3

Je bestelling wordt doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. De bezorgkosten bedragen 4,95 pond, maar wanneer je voor meer dan 150 pond bestelt, is dit gratis. Heb je je bestelling sneller nodig? Dan kun je deze voor 7,95 binnen een dag laten bezorgen. Als je artikel niet bevalt, kun je dit voor 5 pond terug laten sturen via DHL.

mw4

Wil je je wintergardrobe uitbreiden? Heb je nog een leuke party dress nodig of bereid jij je alvast voor op je outfit voor de feestdagen? Kijk dan even op My Wardrobe voor de meest exclusieve fashion items.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top