Fashion

BaByliss nieuwste haardrogers

Kom jij ook 's ochtends altijd tijd te kort om je haar te drogen en perfect in model te brengen? Dan heeft BaByliss de perfecte oplossing! Ze hebben nu namelijk nieuwe haardrogers met een speciale AC-motor die je haar tot wel 25% sneller kunnen drogen. Extra fijn: door de ionische functie maken ze je haar ook nog eens een glanzend en antistatisch. We like!

Klinkt goed niet waar, dat ze de eerste zijn professionele met AC-motor in hun haardroger speciaal voor consumenten? Maar wat is een AC-motor eigenlijk precies? Dat gaan we even snel uitleggen. In standaard haardrogers zit nu een DC-motor, die een minder langere levensduur heeft. Verder is het zo dat AC-motoren een grotere luchtdruk, luchtsnelheid en luchtstroom genereren. Zo kun je dus milder je haar drogen en preciezer je haar stijlen.

babylisshaardroger

BaByliss heeft verschillende modellen haardroger met AC-motor ontwikkeld, en wij lichten er twee voor jullie uit. Namelijk de 6634E (2000 watt) en 6615E (2300 watt). Voor beiden geldt dat ze ten opzichte van DC- motor haardrogers je haar tot 25% sneller drogen, je haar tot 2x sneller in model brengen, voor langdurige fixatie zorgen en tot wel 5x langer meegaan.

babylisshaardroger

De feitjes op een rij van model 6634E:

Vermogen: 2000 Watt
Luchtsnelheid: 95 km/uur
Prijs: € 54,99
Long life - professionele AC-motor voor extra power!
Ionische functie: geeft het haar glans en heeft een antistatische werking
Hoge luchtuitstoot voor het snel drogen van het haar
2 snelheden / 3 temperaturen
Cool - shot (langdurige fixatie van het haar)
Ultra smalle blaasmond (6 x 80 mm)
Diffuser voor het creëren en accentueren van krullen
Afneembaar filter
Ophangoogje

babylisshaardroger

De feitjes op een rij van model 6615E:

Vermogen: 2300 Watt
Luchtsnelheid: 130 km/uur
Prijs: € 89,99
Long life - professionele AC motor voor extra power!
Ionische technologie (antistatische werking)
Keramische technologie (constante temperatuur)
2 snelheden en 2 temperaturen
Cool - shot (langdurige fixatie van het haar)
2 Ultra smalle blaasmonden (6 x 70 mm en 6 x 90 mm)
Extra lang snoer (2.70 m)
Afneembaar filter
Ophangoogje

Naast dat deze nieuwe BaByliss haardrogers met AC-motoren er voor zorgen dat je voortaan langer in je bed kan blijven liggen zit er nog een voordeel aan. Als je in het bezit bent van een keramische borstel kun je namelijk je haar een echte brushing geven, zoals de kapper dat doet.

babylisshaardroger

Wil je gelijk aan de slag met de BaByliss haardrogers? We hebben alvast wat tips van Emy el Ghalbzouri, ambassadrice van BaByliss:

Tip nr. 1

"Droog je haar door te knijpen met een handdoek in plaats van te wrijven. Wanneer je haar droog wrijft, gaan de haarschubben openstaan waardoor het haar pluizig wordt. Heb je een beetje slag in je haar? Verdeel dan je haar in grote grove plukken en draai je haar in strengen terwijl je aan het föhnen bent voor een boho chique stijl! Gebruik hierbij een textuurspray."

Tip nr. 2

"Gebruik je een borstel tijdens het föhnen? Gebruik dan de ultra smalle blaasmond en houdt de föhn parallel aan het haar zodat je de haarschubben goed polijst. Je zult merken dat je haar ook sneller in model valt! Dankzij de ultra smalle blaasmond wordt de warme lucht in een richting gepusht voor een prachtige shiny look."

Geïnteresseerd in de AC-motor haardrogers van BaByliss? Klik dan hier voor meer info!

PS: Wil je op de hoogte blijven van BaByliss? Vergeet dan vooral niet hun Facebook pagina te liken.

(Door: Redactie Fashionscene)

 

Deel dit artikel
Back to top