Winnen

WIN: Babyliss haardrogers //VERLOPEN

Met de Babyliss haardrogers met professionele AC-motor ervaar je thuis een brushing met glad en zacht haar als resultaat: net zoals bij de kapper! Met alle essentiële functies die je verwacht van een professionele haardroger, kun je je haar snel en gericht drogen en perfect stylen. Fashionscene mag twee van deze krachtpatsers weggeven!

BaByliss
is het eerste merk dat haardrogers met professionele AC-motor heeft ontwikkeld voor de consument. De lijn is ontstaan uit een samenwerking met de professionele divisie van het merk, BaByliss Pro, bekend van de kapperstools. De nieuwste haardrogers met professionele AC-motor behoren tot het topsegment van luxe haardrogers en worden exclusief in Italië vervaardigd.
 
win winnen prijsvraag babyliss fohn haardroger ac motor rood rode fohn cadeau
 
Voller haar met meer glans
Met de Babyliss haardrogers met professionele AC-motor kun jij je haar veel mooier stylen en in model brengen. Je haar is voller en dikker en heeft meer glans. De AC-motor maakt het zelfs mogelijk om dik en stug haar in een handomdraai te drogen. De combinatie van wattage en de professionele motor maken deze haardrogers dan ook de krachtigste in hun soort. Kortom: super snel drogen en een professionele styling met een langdurig resultaat.
 
 
win winnen prijsvraag babyliss fohn haardroger ac motor rood rode fohn cadeauwin winnen prijsvraag babyliss fohn haardroger ac motor rood rode fohn cadeau

De voordelen

Vergeleken met BaByliss haardrogers met een DC-Motor:
- Tot 25% sneller drogen
- Gaat tot 5 x langer mee
- 2 x sneller in model
- Langdurige fixatie
- Styling en precisie


WIN
Fashionscene mag twee van deze rode beauty's weggeven. Klik hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen. Wie weet kun jij straks thuis aan de slag met deze professionele haardroger!

win winnen prijsvraag babyliss fohn haardroger ac motor rood rode fohn cadeau
Deel dit artikel
Back to top