Winnen

WIN: Babyliss & GOSH mega feestpakket t.w.v. € 259,35

De feestdagen komen eraan en dat vraagt om een echte holiday look. Fashionscene mag daarom van Babyliss en GOSH een mega feestpakket weggeven met daarin alle tools voor een echte feestlook! Lees snel verder om te zien wat je allemaal kunt winnen!
 
GOSH
Beauty begint bij de basis: de CC Cream in Sand en Natural( € 12,99) is het laatste geheime wapen van GOSH, geeft een lichte dekking, is hydraterend en heeft een SPF 10 bescherming. De Natural Blush heeft een fantastische lichte en soepele textuur op basis van een unieke mix van micro-fijne poederdeeltjes. GOSH Natural Blush (€ 8,79) bevat veel pigment, waardoor het aanbrengen eenvoudig is. Je ogen laat je spreken met de Matt Duo Eye Shadow Blue Jeans (€ 9,49) (een uniek kleurenduo met extreme kleurpigmentatie) of mix & match met de kleuren van de GOSH Quattro Eye Shadow in Tempting Purple (€ 10,99). De zachte GOSH Velvet Touch Eye Liner (€ 7,79) breng je gemakkelijk aan voor extra definitie en de ooglook maak je af met de GOSH Cosmetics new Darling Lashes mascara (€ 10,99). Het gedraaide borsteltje is zo ontworpen om de wimpers een extreme boost te geven, door volume toe te voegen aan iedere individuele wimper. Of gebruik de Waterproof Volume Mascara (€ 10,99) bij het echte winterweer! De look maak je natuurlijk af met schitterende nagels. De GOSH Nail Lacquer in GOLD en Denim Delight (€ 7,29) zijn goed dekkend, sterk en met een prachtige glanzende en langhoudende finish.
 

BaByliss
Party jurken vragen om gladde benen, met de Cold Wax Strips (€ 7,99) ben je in no-tome party proof. Met de Hot Wax roll-on (€ 24,99) haal je de salonervaring zelf naar huis. In 15 minuten is de wax verwarmd en kun je zelf een egale laag aanbrengen voor ultra gladde benen. Ook je haren moeten glad en zacht zijn en dat is mogelijk met de professionele haardroger met AC motor E6614 (€ 69,99) van BaByliss. Ervaar thuis een brushing zoals bij de kapper. De combinatie van wattage en de professionele motor maken deze haardrogers de krachtigste in hun soort! Met de ipro 230 straighteners van BaByliss creëer je eenvoudig voor iedere mood een andere look. Varieer moeiteloos van romantische krullen, glad en steil haar tot boho chique met trendy waves. En de Wet & Dry Straightener ST299E (€ 49,99) gebruik je, zoals de naam al verraadt, op droog én nat haar.
 


WIN
Fashionscene mag van Gosh & Babyliss één keer een mega feestpakket t.w.v. € 259,35 weggeven met alle genoemde producten erin! Wil jij kans maken? Klik hieronder dan op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen.

Deel dit artikel
Back to top