Fashion

Trend report: modische picknick

Picknickmandjes a la Dorothy van de Wizard of Oz werden nooit echt als stijlvol bestempeld. Tot dusver, want picknick en al fresco diner outfits zagen we er al genoeg op de spring-summer 2012 catwalks. Het was daardoor ook maar een kwestie van tijd totdat het picknickmandje een gewild item zou worden bij het fashion pack.


De klassieke picknickmand komt dit seizoen wel in een next level variant. De nieuwe exemplaren verschillen van clutch tot old school mandje formaat. Zijn er gespoten in zoete snoepkleurtjes, voorzien van versieringen als neon zoompjes en studs. Of je jezelf nou daadwerkelijk in het gras neervlijt voor een maaltje of een festival aandoend met de nieuwe picknick basket. Je verschijnt in ieder geval in een fashionable look.

Burberry Picknick

In de eclectische collectie van Burberry passen natuurlijke materialen, als raffia, riet en stro perfect. Een picknick mandje nieuwe stijl was dan ook het ultieme accessoire voor de collectie, naast de zonnekleppen van stro. De Burberry mandjes waren voorzien van (lak) leren riempjes.

bur

b bur

Burberry spring-summer 2012

Colorful Italian picknick

De heren Dolce & Gabbana hadden picknick mandjes met slotjes in allerlei kleuren gespoten en versierd met gouden kettingen en ander glimspul. Ook bungelden aan de handen van de modellen een strandtas meets picknick mand variant deze ween net als de andere tassen in allerlei kleuren gespoten maar gingen ook au naturel het plankier over.

dg dg

dg dg

Dolce & Gabbana spring-summer 2012

Bij de garden party collectie van Ralph Lauren gevuld met bloemen, pastels en cashmere kon een picknickmand ook niet ontbreken.

rl

Ralph Lauren spring-summer 2012

Wil je ook een picknickmandje nieuwe stijl? Here you go!

p p

Links: Warehouse hard straw bag € 38,01

Rechts: Zara square basket € 49,95

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top