Fashion

Cara Delevingne sloot Christopher Bailey's laatste show voor Burberry af vanwege een bijzondere reden

Tijdens Londen Fashion Week staan er vele speciale shows gepland, maar de catwalk van Burberry was er eentje om nooit te vergeten. Het was de laatste show van Christopher Bailey, de creative director van Burberry, en dat heeft hij niet zomaar aan zich voorbij laten gaat. 

In oktober liet Christopher Bailey weten dat hij, na 17 jaar gewerkt te hebben voor Burberry, stopt als creative director. Bailey vindt het tijd om verder te gaan en nieuwe creatieve projecten na te jagen. En laat het maar aan hem over om zijn laatste catwalk show voor het Britse label in stijl af te sluiten!

De show van Burberry was een ode aan de LGBTQ gemeenschap. Door opvallende tinten toe te voegen aan de welbekende ruitjes van Burberry en alle kleuren van de regenboog te showcasen, kwam de boodschap zeker sterk over. Ook had de runway geen te kort aan diversiteit, iets wat we graag zien en wat zeker bij het thema van deze show paste. 

En als kers op de taart maakte Cara Delevingne haar terugkeer op de catwalk om de LGBTQ gemeenschap en de laatste show van Bailey te supporten. Zij nam al een tijd geleden afscheid van het intensieve modellenleven, maar hiervoor maakte ze een uitzondering. In een opvallende fake fur wist Cara de show op een bijpassende manier te sluiten. Eén en al klasse! 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top