Fashion

Primark SS12: een zomer vol kleur!

Yaaay! De zomercollectie van ons favoriete shopwalhalla gevuld met on trend schatten voor piepkleine topprijsjes is daar. De tropische Primark zomercollectie 2012 voert je mee naar de strandpaviljoens op South Beach Miami. Oh la la! Bereid jezelf voor op een kleurexplosie en gewaagde opdrukken met een fifties glam!

Primark zomercollectie 2012

De collectie is een ware kleurexplosie en is geïnspireerd op de levendigheid in het centrum van Miami. De vrouwelijke glamour uit de jaren vijftig is goed terug te zien in de hele collectie, maar de vintage pasvormen zijn gemoderniseerd met felle, gewaagde opdrukken. Deze zomer is niet het seizoen van de subtiliteit; de opdrukken zijn van top tot teen terug te zien op de kledingstukken! Bekijk hieronder de lekkermakende campagnebeelden. Summervibe all over!

Primark SS2012

Opdrukken en patronen voeren de absolute boventoon. De collectie is geïnspireerd door dieren met hier en daar een luipaardprint voor een echte Amerikaanse vintage uitstraling. En daar hoor je natuurlijk je ‘cat eye’ zonnebril bij te dragen!

Primark SS2012

De collectie is een knipoog naar de elegante vrouwelijke vormen uit de jaren vijftig, wat betekent dat je capribroeken en kokerrokken mag verwachten in combinatie met bustiers om het vrouwelijke lichaam te accentueren.

De retrostukken zijn gemoderniseerd met opvallende opdrukken. Dankzij de felle accenten rood en goud, roze en oranje, turquoise en geel doet ieder kledingstuk denken aan een kleurrijke flamencojurk tegen een achtergrond van zwarte en neutrale tinten.

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Primark SS2012

Bij ons begint het behoorlijk te kriebelen na het zien van deze beelden. Ga jij binnenkort met een wishlist richting een Primark?

(Door: Daphne)

(Beeld: Primark)

Deel dit artikel
Back to top