Fashion

MFW streetstyle: concrete catwalk pics

Het flamboyante modegezelschap van editors, stylisten, modellen, buyers, it-girls en so on and so on heeft de straten van Milaan sinds gisteren verwisseld voor final destination van de modeweken, Parijs. Wij blikken nog even terug met de concrete catwalk kiekjes van Tommy Ton

Het fashionpack heeft ook in de Italiaanse modestad goed uitgepakt. Met open mond kijk we naar al de secuur samengestelde outfits.  De zon scheen tijdens Milan Fashion Week, wat ervoor zorgde dat de neon kleuren, Prada racecar heels en felle lippen extra schitterden.

mfw

mfw

mfw

mfw

mfw

mfw

mfw

Wat als gemene deler opviel tussen al de on-trend pakjes, de over de schouders hangende jas. Say what? Ja, geen fashion item doet het beter bij de streetstyle fotografen dan een jas half over je schouders laten hangen. Jas uit en aan is natuurlijk ook geen doen als je show na show moet bezoeken, maar het is toch moeilijk balanceren als je het ons vraagt. En het nut van de jas gaat natuurlijk ook wel een beetje verloren, maar ja sinds wanneer is het praktische karakter van mode aandachtspunt nummer één.

jas kiek

jaskiek

jaskiek

jaskiek

jas

jas

Zo’n jas scoort natuurlijk wel extra bonuspunten voor het superhero effect. Wat jullie?

(Door Lenny)

Deel dit artikel
Back to top